日記  リスト 

De suggestie van de laserpen

投稿者  laserkopen さんの日記 投稿日:2018/06/04 20:27:09Deze laserpen is geen onopvallende toevoeging aan je vuurwapen. Ik hou van dit ding, maar ik heb een paar zorgen. Na een poosje te hebben rondgekeken, moest ik verschillende recensies lezen voordat ik leerde hoe ik het kon laten werken. Ik kreeg het voor het eerst met de lensdop aan het werk, slechts gedeeltelijk goed. Aan de positieve kant, als je je in een thuisverdedigingsscenario bevindt en je weet dat je tegenstander ongewapend is, kan deze laser behoorlijk intimiderend zijn. Mijn zorg hier is hoe marginaal de krapte is? Gaat het intermitterend worden nadat ik een paar keer door mijn geweer schiet? Ik heb ergens gelezen dat de ingenieurs het op deze manier hebben ontworpen. Ik begrijp niet waarom? Ik vond een dunne rubberen muismat en gebruikte dat om meer grip te krijgen.

 [ 現在のコメント件数 : 5 ] 
laserkopenさんのコメントコメント日時:2018年06月04日20時30分

Iedereen wil een laserpen kopen in deze winkel. Het doelwit DOES lijkt te verschuiven zoals een andere recensent noemde, maar niet in de mate die andere recensent heeft ervaren. Ik bewaar mijn vijf-zeven in een harde koffer met standaard schuimstof inserts. Merk op dat dit veel minder is dan de 8+ inches die de andere recensent heeft meegemaakt. Ik belde klantenservice maar was niet in staat om een ​​vertegenwoordiger te bereiken. Na niet al te lange tijd kreeg ik het pakket, maar het bevatte maar EEN set rails. Het grote nadeel is dat het geen echte uit-schakelaar heeft. Hij tekent continu, zelfs als hij uit staat. Het extra voordeel van een desoriënterend licht met een laserpen is een bonus. Hoewel dit nu minder vaak gebeurt, gebeurt het nog steeds af en toe. Ik heb geleerd dat tijdens het bewegen de lichtkap losraakt en contact met tussenpozen verliest, waardoor het licht wordt teruggesteld wanneer het vermogen verliest. Naar


laserkopenさんのコメントコメント日時:2018年06月04日20時31分

Iemand noemde misschien met behulp van een "O" -ring. Dus ik probeerde een klein elastiekje dubbel gevouwen. De hele lengte van de laser is duidelijk zichtbaar in donkere omgevingen (omgevingen waarin het gebruik ervan vermoedelijk wordt overwogen vanwege de toevoeging van het licht), dus ik raad aan dat je een goed idee hebt van waar je doelwit is voordat je de laserpen inschakelt . Het vastzetten leverde geen resultaten op - het apparaat zou in geen enkele modus aanzetten. Dus ik kneep met de hand zo strak als ik het kon krijgen - en niet meer. Op dit punt belde ik naar dit bedrijf, maar alle technici waren bezig, dus ik liet mijn telefoonnummer zo snel mogelijk achter met een belofte voor een terugroep. Maar kort daarna las ik alle recensies en "draai het als een gek" leek de consensus te zijn, zelfs op een youtube-video die het probleem aanpakt.


laserkopenさんのコメントコメント日時:2018年06月04日20時33分

Hier is een rode laser pointer. Ik heb ergens gelezen dat zelfs als het apparaat uitstaat, de batterij leegloopt. Nog geen e-mail retour. Dus dit leidt me naar mijn 3e en laatste zorg. Klantenservice. Wordt dit in de toekomst moeilijk? De rode laser bevindt zich op zichzelf. 'S nachts - ik had het gericht op buren daken 1/4 mijl afstand en geen probleem. (Dit parallax-ding is natuurlijk GEEN probleem dat uniek is voor de X5L, omdat alle lasers een offset van de voorsnuit moeten hebben.) Zelfs op grote afstanden moet + of - van de instelling niet zo ver weg zijn dat iemand miss center-massa. Aangezien mijn apparaat voornamelijk bedoeld is voor thuisverdediging, met name 's nachts, zal ik het op een afstand van ongeveer 7 meter op nul laten stellen. Als je denkt aan stealthgebruik: niet doen!


laserkopenさんのコメントコメント日時:2018年06月04日20時33分

Ik heb ook de laser / lamp meerdere keren laten aanstaan ​​tijdens het testen van dit. Het lijkt erop dat twee verschillende dingen dit veroorzaken. Soms lijkt het erop dat de schakelaar die het uitschakelt en alleen defect is en ik moet proberen deze schakelaar een paar keer te raken voordat het gaat branden.


laserkopenさんのコメントコメント日時:2018年06月04日20時34分

Ik denk dat ik de 200mW laserpen ga kopen. Nu, aan de meer praktische kant: ik draag graag tactische handschoenen en de knoppen om op het apparaat te werken (die trouwens ambidexter zijn) zijn een beetje klein. Dus de ergonomie is niet super, slechts gemiddeld. De groene laser is de beste laserpen om te gebruiken, omdat hij 's nachts goed zichtbaar is en' s nachts licht geeft omdat hij helder is. De tweehandig knoppen aan elke kant zijn geweldig voor links- en rechtshandige schutters. Door de functies bladeren is gemakkelijk door tegelijkertijd op de linker- en rechterknop te drukken zodra het lampje brandt.


  


 [感想を書く 400文字まで] ※必要があれば追加で書き込みをどーぞ。
ログインするとコメントを投稿できます。
利用規約に反する書き込みはご遠慮下さい。
違反と判断される内容は予告無く削除する場合があります。


 MEMBERSサイト

YUICHI OTA MUSIC HP
メンバーサイトBY YUICHI
クリック
RIRUKU MUSIC HP
メンバーサイトBY RIRUKU
クリック
FOX BLOG
メンバーブログBY FOX
クリック

関連サイト

K-STYLE
無料MPプレーヤならここ
クリック
© 2012 Only My Music. All rights reserved.